Web Analytics Made Easy - Statcounter

شما به آن کسی که به آنتالیا می رود، دلار دولتی نمی دهید، چرا؟ چه کسی گفته این شخص حق گرفتن دلار دولتی ندارد، اما کس دیگری دارد. اگر آن مستحب است، این هم مستحب است.

سرویس سیاست مشرق - روزانه می‌توان از لابه‌لای گزارش‌ها و عناوین خبری رسانه‌های مکتوب و حتی غیر مکتوب، نکات قابل‌توجهی استخراج کرد؛ موضوعاتی که می‌تواند برای مخاطبین قابل‌استفاده و محوری برای تحلیل باشد، در گزارش روزانه "ویژه‌های مشرق" نکات و تأملات قابل‌استخراج از رسانه‌ها برای مخاطبین عرضه خواهد شد؛ با «ویژه‌های مشرق» همراه شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*******

** علوی تبار: سفر به آنتالیا هم مثل سفر اربعین مستحب است!

«علیرضا علوی تبار» از فعالین تندرو طیف اصلاح طلب از «هسته پیشرو» اصلاحات و شرح وظایف آن رونمایی کرد. شرح وظایفی که چیزی جز ساختارشکنی نیست.

علوی تبار در مصاحبه با روزنامه شرق گفت:

«من ترجیح می دهم از هسته پیشرو استفاده کنیم تا هسته سخت. سخت به معنای انعطاف ناپذیری و تغییر ناپذیری هم هست. اما هسته اصلی پیشرو است و جریان را بازسازی می کند و هم مواضع را رادیکال تر می کند.البته منظورم از رادیکال کردن روش ها نیست.

گرچه علوی تبار مدعی است که منظورش رادیکال کردن روش ها نیست، اما در ادامه در تشریح وظیفه هسته پیشرو می گوید:

«این هسته پیشرو می تواند در بدنه اصلاحات هم تحریکی به وجود بیاورد. شیوه های جدیدی برای اقدام مطرح کند. ما همیشه از امتحان کردن تظاهرات خیابانی می ترسیم. نگرانیم که در تظاهرات های خیابانی ما کسانی سوءاستفاده کنند. اگر نیرویی نمی تواند یک تظاهرات خیابانی را سازماندهی کند، باید در نیروی اجتماعی بودن خود شک کنند. چرا نباید در مقاطعی از اعتصاب دفاع کرد. همه راه های مسالمت آمیز را باید امتحان کرد. بدنه فعلی اصلاح طلبان این ظرفیت را ندارد. تشکیلات رسمی نمی خواهد از حدی پا را فراتر بگذارد».

این فعال تندرو اصلاح طلب در ادامه این مصاحبه می گوید:

«چرا اصلاح طلبان در مقابل شکل عزاداری ها اینقدر منفعل هستند. کسی چیزی نمی گوید و از کنار آن رد می شویم؛ ولی شورای پیشرو می تواند درباره این سنت برخورد انتقادی کند. چرا دین شناسی ما مداح محور است. این بازگشت به سالهای پیش از انقلاب است. محور کار مداح ها هم شعر و احساسات است و وقتی شاعر قوی وجود ندارد همه چیز می گویند. تلاش برای اصلاح رفتار دینی می تواند به اصلاح اجتماعی کمک کند».

علوی تبار در ادامه گفت

«چرا اصلاح طلبان در مقابل دادن دلار ارزان به برخی سفرها سکوت می کنند؟ ما طرف را با دلار دولتی واجب الحج می کنیم. چه لزومی دارد که این را بکنیم. این در بین مردم احساس تبعیض به وجود می آورد. شما به آن کسی که به آنتالیا می رود، دلار دولتی نمی دهید، چرا؟ چه کسی گفته این شخص حق گرفتن دلار دولتی ندارد، اما کس دیگری دارد. اگر آن مستحب است، این هم مستحب است. تفریحی که می تواند آرامش روانی ایجاد کند، قطعا مستحب است».

گفتنی است «حسین ذوالفقاری»  رئیس ستاد اربعین کشور-۲۱ شهریور ۹۷- با بیان اینکه قیمت ویزا قریب ۴۱ دلار است گفته بود:«با توافقاتی که با بانک مرکزی شده است با دلار بازار تعادلی قریب ۷ هزار تومان به زائران داده می‌شود».

ذوالفقاری در ادامه گفته بود:«اینکه ساختاری به لحاظ گستردگی، تعاملات، همکاری، مخاطبین و...مانند پیاده‌روی اربعین از گذشته تا حال نداشته‌ایم اظهار داشت:«سال گذشته قریب ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر زائر اربعین داشتیم».

لازم به ذکر است که خبرگزاری دولتی ایسنا نیز-شهریور ۹۷- با اعتراض نسبت به ارز اختصاص یافته به زائرین اربعین در گزارشی نوشته بود:« در شرایطی برخی توقعات برای پرداخت ارز اربعین با دلار ارزان ۷۰۰۰ تومانی و یا کمتر وجود دارد که اگر قرار باشد این اتفاق رخ دهد آنگاه با توجه به نرخ موجود در بازار اختلاف بالایی ایجاد شده و باید یارانه ارزی سنگینی پرداخت شود. این در حالی است که زائران اربعین حدود یک میلیون نفر تخمین زده می‌شوند که اگر برای هر کدام فقط ۲۰۰ دلار هم پرداخت شود، حدود ۲۰۰ میلیون دلار لازم است که با دلار ۷۰۰۰ تومانی حدود ۱۴۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با دلار حدود ۱۴ هزار تومانی بازار آزاد باید دولت تا ۱۴۰۰ میلیارد تومان دیگر یارانه ارزی پرداخت کند؛ آن‌هم در شرایطی که در حال حاضر تمامی مسافران باید ارز مورد نیاز خود را با نرخی همسطح بازار آزاد و از کانال صرافی‌ یا بانک تامین کنند.»

با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی، اصلاح طلبان که سابقه توهین به اهل بیت(ع) را در کارنامه خود دارند، برای حمله به این مراسم باشکوه، فعالیت خود را آغاز کرده اند. 

حمله اصلاح طلبان به این مراسم که بزرگترین گردهمایی جهانی شیعیان است دقیقا همراستا با اهداف دشمن در تحت الشعاع قراردادن این مراسم باشکوه است.

رسول اکرم (ص) به اصحاب فرمودند:«دوره‌ای خواهد آمد که مردم امر به معروف و نهی از منکر را ترک خواهند کرد. اصحاب با تعجب عرض کردند مگر امکان دارد که مردم امر به خوبی‌ها و نهی از بدی‌ها را ترک کنند؟ حضرت فرمودند: بدتر هم خواهد شد و زمانی برسد که مردم امر به منکر و نهی از معروف می‌کنند! باز اصحاب با تعجب گفتند این چطور امکان دارد؟ حضرت فرمودند: بالاتر از این هم خواهد شد و زمانی برسد که جای معروف و منکر با هم عوض شود."( بحارالانوار، ج۵۲، ‌ ص ۱۸۱، حدیث ۲)

متاسفانه سکولاریزم خزنده در لوای کاهش تصدی گری حکومت در امور مذهبی که مورد پسند طیف تندرو اصلاحات است، در حال فراگیر شدن در برخی دستگاه های مسوول است.

فارغ از مقایسه سخیف میان سفر به آنتالیا و اربعین حسینی از سوی این عضو تندرو اصلاح طلب، دیگر اظهارات وی درخصوص شرح وظایف هسته پیشرو اصلاحات قابل تأمل است.

لازم به ذکر است که «علیرضا علوی تبار» سردبیر روزنامه صبح امروز- به مدیر مسئولی سعید حجاریان- بوده است. این روزنامه نقش ویژه‌ای در تحریک به تشنج و آشوب داشته است.

علوی تبار به همراه اکبر گنجی و چنگیز پهلوان، نمایندگان روزنامه صبح امروزدر کنفرانس ننگین برلین بودند.

وی در جریان تحصن نمایندگان مجلس ششم در کنار مصطفی تاجزاده وظیفه تهییج متحصنین را بر عهده گرفت. وی در جمع متحصنین بر ضرورت ورود به پیگیری تغییرات بنیادین در نظام جمهوری اسلامی پافشاری کرد.

** گردن کشی اصلاح طلبان مقابل قانون،از حقوق های نجومی تا زلزله کرمانشاه

روزنامه اعتماد در یادداشتی به قلم «عباس عبدی» با اشاره به برخورد دستگاه قضایی با سلبریتی هایی که پول مردم برای کمک به زلزله زدگان را در حساب خود نگه داشته اند،نوشت:

«بستن حساب و گرفتن پول و بردن و آوردن به دادگاه هیچ مشکلی را حل نمی‌کند؛ حتی اگر واقعا هم مشکل باشد، این برخوردها موجب ندیده شدن آن اشکالات می‌شود. خودشان باید در برابر مردمی که به حرف آنان پول داده‌اند پاسخگو باشند و توضیح دهند که هیچ تخلفی صورت نگرفته است. این برخوردها فقط با هدف ترساندن آنان و دیگران است تا از این پس به فکر تعمیق ارتباط خود با جامعه و مردم نیفتند».

طیف اصلاح طلب همیشه با قانون مشکل دارد. فتنه ۸۸ و حقوق های نجومی مصداق های مشهور قانون شکنی و گردن کشی اصلاح طلبان مقابل قانون است.

گفتنی است «اسماعیل نجار» معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در روزهای گذشته گفته بود:«برخی از سلبریتی هایی که کمک مردم برای زلزله زدگان را جمع آوری می کردند، بدهکار بانکی بودند و بانک این مبالغ را به جای بدهی آنها برداشت کرده است».

نجار در ادامه گفته بود:«برخی سلبریتی ها از اعلام مقدار مبالغی را که برای زلزله زدگان جمع‌آوری کرده بودند، امتناع کردند».

** مشکلات اقتصادی تقصیر تحریم است، نه دولت روحانی

«صادق زیباکلام» در یادداشتی در روزنامه آرمان نوشت:

«تغییرات دولت اول روی استیضاح بود نه اینکه آقای روحانی به جمع بندی برای تغییر برخی وزرا رسیده باشد. حال در دولت دوم این امر بیشتر خود را نشان می‌دهد، به‌رغم اعتراضات بسیاری که صورت می‌گیرد، اما رئیس‌جمهور به هیچ وجه تمایلی برای تغییر ندارد. در تغییرات اخیر نیز حسن روحانی مجبور است شخصی را جایگزین آقای مسعود کرباسیان در وزارت اقتصاد و آقای علی ربیعی در وزارت کار کند. از طرف دیگر فشار برای تغییر آقای محمد شریعتمداری نیز زیاد است. همه اینها فشارهایی است که از بیرون وارد می‌شود و رئیس‌جمهور خود هیچ عزم و تمایلی برای ایجاد تغییرات درون کابینه ندارد».

زیباکلام در ادامه نوشت:

«حقیقت این است که وضع اقتصاد کلان کشور به‌گونه‌ای است که اگر تمام تیم اقتصادی دولت آقای روحانی تغییر پیدا کند و به جای آنها کینز، ریکاردو، آدام اسمیت و فریدمن بیایند هم چندان تغییری در شرایط به‌وجود نخواهد آمد. از این روست که به نظر می‌رسد اگر آقایان محمدباقر نوبخت، محمد نهاوندیان، مسعودنیلی و دیگرانی که گفته می‌شود تاثیرگذار هستند، حذف شوند هیچ اتفاقی نمی‌افتد. بدین دلیل که ۲ ماه است آقای سیف برکنار شده، آقای ربیعی و کرباسیان نیز کنار گذاشته شده‌اند، اما هیچ تغییری در راه و روش‌های اقتصادی دولت پدید نیامده است».

وی در ادامه تصریح کرد:

«مشکلات و معضلاتی که وجود دارد عمیق‌تر از آن است که با چند تغییر در حوزه‌های مختلف مرتفع شود. برای اینکه آنچه موجب بحران اقتصادی شده نگرانی از تحریم‌هاست».

اصلاح طلبان که تا پیش از دولت روحانی می گفتند که حداکثر ۲۰ درصد مشکلات مربوط به تحریم ها و مابقی مربوط به سوءمدیریت است، اکنون علاوه بر اذعان به سوءمدیریت در دولت، مدعی هستند که مشکل اصلی تحریم هاست!

لازم به ذکر است که طیف اصلاح طلب پس از امضا و اجرای برجام مدعی شد که تحریم ها به تاریخ پیوسته و مشکل گرانی، رکود، بیکاری و سرمایه گذاری خارجی در پسابرجام رفع خواهد شد.

اما نه تنها گرانی، بیکاری و رکود در پسابرجام افزایش پیدا کرد بلکه سرمایه گذاری خارجی نیز در پسابرجام کاهش یافت.

متاسفانه اصلاح طلبان همچنان به نقطه های خیالی چشم دوخته و با پمپاژ ناامیدی در عموم مردم، از لزوم بهره مندی دولت از ظرفیت های عظیم داخلی غفلت می کنند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی بازار سکه و ارز سیل مازندران ویژه های مشرق آنتالیا علوی تبار ویژه های مشرق ویژه های مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۷۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم

سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز یکشنبه در جلسه هیئت دولت، ضمن اظهار تاسف عمیق نسبت به آنچه در روز‌های اخیر در محیط‌های دانشگاهی آمریکا و برخی کشور‌های غربی رخ داده است، شکسته شدن حرمت دانشجو، استاد، دانشگاه و مراکز علمی، پژوهشی و تحقیقاتی، قانون، آزادی بیان، آزادی قلم و دفاع از حقوق انسان را فجایعی توصیف کرد که چهره حقیقی تمدن غرب را برای جهانیان آشکار و حقانیت مواضع جمهوری اسلامی ایران مبنی بر دورغ بودن ادعا‌های غرب درباره دفاع از حقوق بشر و آزادی را اثبات کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه غربی‌ها با پنهان کردن چهره استبدادی و ضد حقوق بشری خود پشت شعار‌های فریبنده، خود را مدافع این ارزش‌ها جا زده بودند، افزود: رخداد‌های غزه پرده از این چهره غربی‌ها کنار زد و امروز شاهد تقابل جریان شرافت ِقشر آگاه و فهیم دانشجویی با جریان شرارتِ سرمداران متجاوز و متجاسر به قانون، حقوق و آزادی‌های انسانی غرب هستیم و باور داریم این حضور و ایستادگی آگاهانه دانشجویان آمریکایی و غربی روشنگری و بازدارندگی موثری در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت‌های آمریکا خواهد داشت.

رئیسی با اشاره به رویکرد‌های حمایتی جریان علمی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران از حرکت‌های ضد صهیونیستی ابراز امیدواری کرد: رسیدن پیام همبستگی و حمایت دانشجویان و اساتید کشورمان از حرکت اخیر دانشجویان و اساتید آمریکایی و غربی، آنها را در احقاق حقوق ملت مظلوم و مقتدر فلسطین استوارتر می‌کند.

رئیس جمهور در ادامه سخنانش فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با جامعه معلمان را بسیار روشنگرانه و چراغ راه دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت کشور توصیف و تاکید کرد: عمل به این رهنمود‌ها جریان تعلیم و تربیت کشور را روز به روز به جایگاه شایسته خود نزدیک‌تر خواهد کرد، لذا تکلیف همه دست‌اندرکاران آموزش و پرورش برای تحقق این رهنمود‌ها مضاعف است.

گزارش وزیر نفت از سود ۱۲ همتی پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به دلیل زیان‌ده بودن رایگان واگذار شود

در جلسه امروز هیئت دولت وزیر نفت در گزارشی از فعالیت‌های پالایشگاه آبادان، با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۴ وزیر نفت وقت با اعلام زیان‌ده بودن این پالایشگاه گفته بود، دولت حاضر است آن را رایگان واگذار کند، خاطرنشان کرد: با اقداماتی که در دولت مردمی با تکیه بر توان سازندگان، متخصصان و پیمانکاران داخلی و به بهره‌برداری رساندن فاز دوم این پالایشگاه انجام شد، پالایشگاه آبادان امروز یکی از سود ده‌ترین واحد‌های تولیدی است که سال گذشته ۱۲ همت سودآوری داشته است.

اوجی با اشاره به رسیدن تولید بنزین در این پالایشگاه از ۸ میلیون لیتر در روز در ابتدای دولت مردمی به ۱۵ میلیون لیتر، تولید گازوئیل از روزانه ۱۵ میلیون لیتر به ۱۹ میلیون لیتر و کسب رتبه نخست صادرات در بورس کالا و انرژی در سال گذشته گفت: تا ۲ ماه آینده واحد هیدروکراکر این پالایشگاه نیز به بهره‌برداری خواهد رسید و مابه‌ازای ارزی تولید گازوئیل یورو ۵ آن ۳ میلیون یورو دیگر افزایش خواهد یافت.

وزیر نفت همچنین با اشاره افزایش ۲۱۰ هزار بشکه‌ای تولیدات و تامین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی تبریز، شازند، بندرامام، بوعلی و رازی، افزود: در طول فعالیت دولت مردمی تعداد محصولات تولیدی این پالایشگاه از ۲۱ محصول در سال ۱۴۰۰ به ۳۴ محصول رسیده و با اقدامات انجام شده فقط در سال گذشته ۱۳۰۰ فرصت شغلی ثابت و غیرثابت در این مجتمع ایجاد شده که امسال نیز ۶۰۰ نفر به نیرو‌های شاغل در پالایشگاه اضافه و حداقل هزار نفر نیز در پیمانکاری‌های توسعه فاز ۳ آن مشغول فعالیت خواهند شد.

کاهش نرخ رشد پول از ۳۳ به ۱۶ درصد

در ادامه جلسه امروز رئیس کل بانک مرکزی نیز با اعلام این خبر که بر اساس گزارش‌های تهیه شده نرخ رشد نقدینگی که تا پایان اسفند سال گذشته به ۲۴ درصد کاهش یافته بود، در فروردین به ۲۳ درصد رسیده است، اظهار داشت: بر اساس این گزارش نرخ رشد پول نیز که سال گذشته ۳۳ درصد بود، تا ۱۶ فروردین امسال به ۱۶ درصد کاهش یافته است.

فرزین در توضیح این گزارش افزود: رشد پول معیار مهمی برای انتظارات تورمی است و کاهش نرخ رشد آن نشانگر کاهش انتظارات تورمی است. همچنین در فروردین امسال میزان دارایی‌های ارزی کشور حدود ۲۰۰ میلیون دلار افزایش یافته که به معنای تراز مثبت ۲۰۰ میلیون دلاری خرید دارایی‌ها ارزی نسبت به فروش آن است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • عباس عبدی خطاب به نواصولگرایان: آی‌ کیوتان در اندازه گنجشک هم نیست
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران