Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال سیاسی اصولگرا می‌گوید: علوی‌تبار در طول عمرش حتی یک پست ده دقیقه‌ای مدیریتی نداشته است. افراد خیلی مهم‌تر از علوی‌تبار از میان اصولگرایان رد صلاحیت شده‌اند.

«محمدصادق کوشکی»، فعال سیاسی اصولگرا، درباره برخورد شورای نگهبان با چهره‌های دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا و انتقادات به این رویکرد به خبرنگار خبرگزاری برنا گفت: در این مورد باید به گذشته نگاه کنیم در مقطعی که چهره‌هایی چون زاکانی رد شدند و افرادی چون هاشمی‌طبا پذیرفته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالیکه زاکانی به عنوان یک فعال سیاسی بیشتر از هاشمی‌طبا مطرح بود. چهره‌های منسوب به اصولگرایان چون سعیدی‌کیا با سابقه‌ بیش از ۲۶ سال وزارت رد صلاحیت می‌شود و غرضی تائید می‌شود که جزو بنیانگذاران حزب کارگزاران است.

کوشکی با اشاره به انتخابات سال 96 اظهار کرد: ما در سال ۹۶ تائید جهانگیری، هاشمی‌طبا و روحانی را داشتیم از سوی دیگر چهره‌هایی از اصولگرایان بودند که الان در مجلس هستند و فعالیت‌های شاخصی داشتند، اما شورای نگهبان آنها را تائید صلاحیت نکرد.

این فعال سیاسی اصولگرا برخورد جناحی شورای نگهبان را ادعای اصلاح‌طلبان دانست و بیان کرد: اصلاح‌طلبان نزدیک به انتخابات همیشه سعی می‌کنند با زیر فشار گذاشتن شورای نگهبان و مظلوم‌نمایی برای خودشان، فضای انتخاباتی و تبلیغاتی فراهم کنند و همراهانشان را دعوت و پایگاه انتخاباتی‌شان را فعال کنند ولی در عمل، اینگونه نبوده و شورای نگهبان دلیلی ندارد که بخواهد جناحی عمل کند، کارنامه‌ عمل شورای نگهبان هم این را نشان نداده است. مثلا در انتخابات خبرگان پسر مصباح یا آقاتهرانی رد صلاحیت شدند و مجید انصاری تائید صلاحیت شد. ادعای جناحی عمل کردن شورای نگهبان آیتم انتخاباتی دائمی اصلاح‌طلبان است و از آن به عنوان، تاکتیک انتخاباتی استفاده می‌کنند. نمی‌توان رد یا تایید فردی را ناشی از نگاه جناحی شورای نگهبان دانست. نسبت جناحی دادن به شورای نگهبان الزاما دقیق نیست. اگر کسی برای ریاست جمهوری رد شده اگر دوباره بیاید رد می‌شود. چهره‌های شاخص اصلاح‌طلب که رجل سیاسی باشند هیچگاه رد صلاحیت نشده‌اند.

کوشکی درباره رد صلاحیت چهره‌هایی چون علوی‌تبار گفت: علوی‌تبار در طول عمرش حتی یک پست ده دقیقه‌ای مدیریتی نداشته است. افراد خیلی مهم‌تر از علوی‌تبار از میان اصولگرایان رد صلاحیت شده‌اند. سعیدی‌کیا ۲۶ سال از زمان مهندس موسوی تا زمان احمدی‌نژاد وزیر بود، علوی‌تبار یک روز هم مدیر مجموعه‌ای نبوده است. رجل سیاسی فردی است که در رده بالای کشوری باشد. هیچکس در ایران علوی‌تبار یا عباس عبدی را رجل سیاسی نمی‌داند؛ فعال سیاسی با رجل سیاسی فرق می‌کند. 2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات ایران شاخص شورای نگهبان عباس عبدی شورای نگهبان فعال سیاسی رد صلاحیت علوی تبار رجل سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۷۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان/ زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تعیین شد/ دلایل متعددی برای رد صلاحیت حسن روحانی وجود دارد

به گزارش تابناک، نخستین نشست خبری هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۳ امروز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) با حضور خبرنگاران برگزار شد.

طحان نظیف در ابتدای نشست با مرور مصوبات مجلس بیان کرد: طرح ساماندهی زمین و مسکن از سال گذشته میان مجلس و شورای نگهبان در حال رفت و آمد است و برخلاف موازین اسلامی شناخته‌ نشد بنابراین امیدواریم به زوی محقق گردد.

وی ادامه داد: همچنین طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی نیز مورد بررسی شورای نگهبان قرار گرفت و در مرحله ابلاغ و اجرا قرار دارد.

طحان نظیف افزود: لایحه ارجاع اختلاف بین شرکت توانیر و ترکیه به داوری است که با بررسی های انجام شده خلاف موازین شرع شناخته نشد و اخیرا ابلاغ شد. 

او ادامه داد: اصلاح اساسنامه صندوق نوآوری وشکوفایی نیز با بررسی های انجام شده خلاف موازین شرعی شناخته نشد‌. همچنین اصلاح اساسنامه چند منطقه آزاد کیش، قشم، ارس باران، جلفا، اروند و ... مورد بررسی قرار گرفت و خلاف موازین شرع شناخته نشد.

تکلیف سیستم انتخابات تناسبی مجلس چیست؟

طحان نظیف در پاسخ به سوال تابناک مبنی بر اینکه تکلیف سیستم انتخابات تناسبی مشخص شد؟ و مظر شورای نگهبان در این‌باره چیست؟ بیان کرد: مصوبه انتخابات تناسبی سال گذشته مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت اما هیئت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست های کلی نظام ابهاماتی داشت. بنابراین مجلس شورای اسلامي ترجیح داد که این‌ بخش را فعلا حذف کند. 

وی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نیز افزود: برنامه هفتم توسعه از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم‌الاجرا خواهد بود و مصوبه متناسب سازی حقوق بازنشستگان نیز مورد تایید واقع شد اما با توجه به احکام متعددی که در این برنامه وجود دارد و به‌تبع ایرادات آن، مصوبه در حال رفت آمد میان مجلس و شورای نگهبان است.

طحان‌نظیف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مستندات رد سلاحیت حسن روحانی چیست عنوان کرد: موارد متعددی برای رد صلاحیت حسن روحانی وجود دارد ضمن آنکه موارد ذکر شده نیز به صورت دقیق و شفاف بیان نشد‌. با این حال بررسی این موضوع بر عهده فقهای شورای نگهبان است.برای انتشار دلایل رد صلاحیت حسن روحانی نیاز به مجوز قانونی است که در اختیار ما نیست.

دیگر خبرها

  • کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می‌دانند
  • عباس عبدی خطاب به نواصولگرایان: آی‌ کیوتان در اندازه گنجشک هم نیست
  • حمله تند عباس عبدی به اصولگرایانی که مهدی نصیری را اصلاح‌طلب می دانند/ عقل هم چیز خوبی است
  • واکنش شورای نگهبان به اظهارات روحانی
  • چرا پاسخ سخن‌گوی شورای نگهبان درباره رد صلاحیت رییس جمهور پیشین قانع کننده نیست؟
  • سخنگوی شورای نگهبان: رد صلاحیت حسن روحانی دلایل متعدد دارد / ایرادات به لایحه حجاب پابرجاست
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • واکنش شورای نگهبان به اظهارات روحانی درباره دلایل رد صلاحیتش
  • آغاز نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان/ زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تعیین شد/ دلایل متعددی برای رد صلاحیت حسن روحانی وجود دارد